Hva du trenger å vite om Chiang Mai, Thailand

For de som reiser til Thailand, plukke mange Bangkok som destinasjon deres fordi det er hovedstaden i landet. Men hvis du foretrekker å besøke et sted litt annerledes i Thailand, kan Chiang Mai bare være stedet for deg. hvorfor? Les videre.
En av de største byene i Thailand

Chiang Mai er den største byen i Nord-Thailand. Faktisk har storbyområdet alene en befolkning på nesten 1 million mennesker. Historisk Chiang Mai var en viktig by på grunn av beliggenheten-Ping-elven gitt tilgang til noen av de viktigste handel rutene. Mange anser Chiang Mai en Creative City, og det er søkeprosessen på UNESCO å få denne offisielle tittel.
Det er et stort turistmål

I 2014, er Chiang Mai kåret til en av de “25 Best destinasjonene i verden” på TripAdvisor. Du kan utforske de mange templene punktere byen, og få et glimt av sin historie og kultur. Flott og fantastisk severdighetene vil forbløffe deg. Det er et flott sted å få kontakt med en helt ny kultur, og det er definitivt det perfekte stedet å ha et eventyr.
Du kan Trek med elefanter

Chiang Mai er en by i naturen. Bortsett fra den vakre jungle utsikten, kan du faktisk lokalisere deg vandring ved elefanter. Disse mild giganten er en fryd å se, og du bør gjøre det et poeng å se dem når du reiser til Chiang Mai. Dra til naturparken elefant, naturlige hjem og fristed for reddet elefanter og bevege seg fritt med dem.
Shopping i Chiang Maier

Når du handler i Chiang Mai, er det alltid gøy å prute. Lær noen lokale ord slik at du kan vise selgerne at du vet hva du gjør og ikke en typisk clueless turist. Fra de trendy klærne til autentiske kulturelle pyntegjenstander er shopping i Chiang Mai en morsom og spennende opplevelse. Du kan også finne noen veldig god kvalitet silke og verdifulle edelstener i Chiang Mai.
Det perfekte stedet å vind ned

Chang Maier omgitt av natur, og disse severdighetene er veldig beroligende og fredelig. Det er faktisk det perfekte stedet å slappe av og forynges. Det er utallige Spa og velvære sentre i Chiang Mai. Du kan ta en pause fra sightseeing og har en avslappende dag på en av dem. Du vil føle at du er i paradis.

Leave a Reply